Boek Kinderfeestjes met een verhaal

Avonturen­verhalen

Draken, heksen en tovenaars bracht ik tot leven voor het boek Kinderfeestjes met een verhaal van Iris Stam. Zij nemen je mee op avontuur tijdens een origineel partijtje.
De Blauwe Tram deed de vormgeving.

Judith van Wijk van Blogazine Hip en hot gaf vijf sterren voor ons boek beschreef ook haar ervaring met het drakenfeestje. Lees het hier.

Themafeestjes

Fantasie en werkelijkheid worden verweven in voorleesverhalen met bijbehorend themapartijtje. De kinderen gaan tijdens hun feestje op avontuur met de bijzondere figuren die in deze verhalen de hoofdrol spelen: een regenboogkunstenaar, een draak, een smikkelende prinses, een zeemeerman en een Spaans heksje.

Praktisch boek

Het boek bevat 5 themafeestjes voor jongens en meisjes tussen de 4 en 10 jaar. De beschrijving van alle activiteiten zoals buiten¬spelletjes, knutselen, schilderen, bakken, het draaiboek en de boodschappenlijst maken Kinderfeestjes met een verhaal tot een praktisch boek. Een houvast voor iedereen die een origineel partijtje wil geven maar daar wel wat hulp bij kan gebruiken.

Lees meer op de website www.kinderfeestjesmeteenverhaal.nl Bestellen kan daar, via bol.com. of een van de winkels in de Randstad. De lijst met verkoopadressen vind je op de site.

Leuk weetje:

Het boek kon worden gedrukt door de succesvolle crowdfundactie van auteur en bedenker Iris Stam, grafisch ontwerpbureau De Blauwe Tram en mij.

Kaarten te koop

Klik op onderstaande kaarten om de hele collectie te zien!

Zeemeermin #contact | Zeemeermensen #verliefd | Draak stapelbed #jarig | Vliegende draak #avontuur | Eend met ballon #jarig | Eend met hart #liefs | Twee vriendinnen kukelen #vriendschap | Prinsesje likt haar bord af #traktatie

Je kunt 5 kaarten naar keuze bestellen voor 8,50 inclusief verzendkosten binnen Nederland. Stuur een mail naar info@jikkekuiper.com met de 5 cijfers van de kaarten die je wilt kopen en je adres. Ik neem daarna contact op voor de verdere afhandeling.

5
2
6
3
7
4
8

Aanbevelingen

Kinderfeestjes met een verhaal is een heerlijk vrolijk boek!

Prachtig geïllustreerd en heel mooi vormgegeven en daardoor heel aantrekkelijk. Als je het boek ziet en openslaat krijg je meteen zin in een feestje!

Bertine van Spijk,
redacteur & educatief auteur voor onder meer Letters en Spetters

Lees hier haar interview met mij.

Bij de verhalen staan vlotte, aansprekende, ook paginagrote, kleuren-illustraties in waterverf.

Mac Steenaart, NBD biblion
(bibliotheek Nederland)

De prachtige tekeningen van Jikke maken het boek helemaal af. Ze geven ook mijn artikel een feestelijk tintje.

Lees hier het verhaal van bloggende moeder Tatiana Veenstra van Blog & Beauty.

Contact

Wil je ook graag illustraties van mijn hand? Neem dan contact met me op.

Dit kinderboek valt in de rubriek boeken.